A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Про забезпечення путівками на санаторно-курортне лікування   та психологічну     реабілітацію    учасників    антитерористичної    операції

Дата: 18.06.2018 09:13
Кількість переглядів: 807

Про забезпечення путівками на санаторно-курортне лікування   та психологічну     реабілітацію    учасників    антитерористичної    операції

 

                Управління соціального захисту населення повідомляє, що  Кабінетом Міністрів України 31  березня  2015   року прийнято постанову № 200 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням”. Дія цієї Постанови поширюється на осіб, які залучалися  до виконання завдань антитерористичної  операції в районах її проведення та яким встановлено статус «Учасник бойових дій» або «Інвалід війни» відповідно до Закону України «Про  статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».

Для взяття на облік на забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування учасники антитерористичної операції можуть звернутися в управління соціального захисту населення райдержадміністрації та долучити наступні документи:

-медичну  довідку форми 070/о,

-копію посвідчення  учасника бойових дій або інваліда війни;

-документ, що  підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної  операції в районах її проведення .

  Особи, які перебувають на обліку на забезпечення путівкою, мають право самостійного  вибору санаторно-курортних закладів для оздоровлення. Закупівля путівок на санаторно-курортне лікування здійснюється управлінням соціального захисту населення за кошти державного бюджету в межах кошторисних призначень.

Закупівля послуг із санаторно-курортного лікування здійснюється на основі тристороннього договору між санаторієм, управлінням соціального захисту населення та заявником.

Крім санаторно-курортного лікування учасники антитерористичної операції мають право на отримання послуг з психологічної реабілітації.

Більш детальну інформацію можна отримати  в управлінні соціального захисту населення каб.№1 або за тел. 22 148, 0985287291.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь